Tjenester

Vi tilbyr ulike tjenester med pakkene våre. Enkelte tjenester er inkludert og andre er ekstra tjenester. Mer informasjon om dette finner du nederst på siden under prislisten.

Ditt team

Din pålitelige partner for avanserte sikkerhetsløsninger. Med årevis av dedikert erfaring innen kameraovervåkning og omfattende sikkerhetstjenester, forstår vi viktigheten av å beskytte det som betyr mest for deg. Vårt erfarne team står klart til å skreddersy robuste løsninger som møter dine unike behov og utfordringer, også innen timelapse.

Enten det er for hjemmet, virksomheten eller offentlige områder, er Protech din pålitelige partner for alt som omhandler kameraovervåkning og sikkerhet. Ta kontakt med oss i dag for å utforske hvordan vi kan beskytte det som betyr mest for deg.

 

4G router

Dersom du ikke har internett på stedet du ønsker timelapse kan vi montere en 4G router. Dette er en router som ikke trenger Wi-Fi, men som sender signaler via mobilnettet(4G). Er du helt i starten av et byggeprosjekt kan det være vrient med internett og da kan en ekstern 4G router være løsningen. Dette er en ekstra tjeneste vi tilbyr og priser på dette finner du lenger ned på siden. 

Redigere bort elementer fra videoen

I en timelaspevideo kan det oppstå flere mørke bilder og bilder som ikke er optimale for videoen. Oppstår det vanndråper på linsen kan disse være forstyrrende elementer som gjør at videoen ved sluttresultatet ikke blir optimalt. Vi er behjelpelig med å redigere bort disse elementene slik at du får en best mulig sammensatt video. Vi har stor fokus på kvalitet og vi ønsker å gi deg best mulig resultat.

Maskering av detaljer i bilder

Maskering eller blurring av enkelte detaljer i bildet kan lønne seg dersom et hus, person eller noe annet sensitivt innhold kan vises på bildet. På grunn av GDPR og personvern kan maskering av bilder være nødvendlig. Vi tilbyr maskering av bilder som en ekstra tjeneste og priser på dette ser du i vår pristabell.

Integrere livebilder på nettsiden

Vi kan intergrere livebilder på nettsiden din dersom du ønsker det. Dette er gjør vi dersom du ønsker å vise oppdaterte bilder fra prosjektet til enhver tid. Livebildene blir tatt hvert 10 minutt eller det intervallet som du ønsker. Dermed blir bildene automatisk lastet opp på hjemmesiden din.

Integrere timelapsevideoer på nettsiden

Vi kan også intergrere timelapsevideoen på nettstedet ditt om det er ønskelig. Dette gjør at du kan vise frem prosjektet slik at andre kan se hvor langt du/dere har kommet samt vise fremgang i prosjektet. HER (vis Drammen Kommune) ser man at Drammen Kommune har valgt å legge ut sin timelapsevideo for Bybrua prosjektet slik at beboere, prosjektansvarlige og andre som er innblandet i prosjektet kan se at det er fremgang og vise hvor langt de har kommet. Denne løsningen er det Timelapsekamera.no som har levert.

Fornebubanen

Etaten Fornebubanen i Oslo kommune har fått montert Time Lapse kameraer fra Timelapsekamera.no ved flere av anleggsområdene der vi bygger nye T-banestasjoner. Kameraene lar oss, og publikum for øvrig, følge med på byggeprosessen. Kameraene er mye brukt av våre egne medarbeidere og vi er fornøyd med hvordan bilder fra kameraene publiseres på egne nettsider. Montør fra Timelapsekamera.no er alltid løsningsorient, kameraene har levert gode bilder jevnt og support fra Timelapsekamera.no er alltid tilgjengelig og rask.

-Andreas Faye-Schjøll, Fornebubanen

Scroll to Top