Timelapsekamera for
byggeplass

Et byggeprosjekt er stort og kan vare lenge. Timelapsekamera for byggeplassen er et fornuftig valg. Ikke
bare for videoen sin del, men også for å skremme bort uønskede gjester da du har et kamera
montert på byggeplassen til enhver tid. En god timelapse video vil imponere kunden og øke
kredibiliteten din som en troverdig leverandør.

Spar tid og penger

Å lage en timelapsevideo for byggeprosjekt kan være tidkrevende og kostbart. Vi i
Timelapsekamera.no har kommet med en rimelig løsning som vil spare deg for både tid og penger. Vi leverer kameraer og kamerapakker av høy kvalitet, og du kan lene deg tilbake mens vi setter opp din timelapseside. Kameraene vi leverer har en oppløsning på 4K (3940 x 2160) og dette gir deg skarpe, klare og detaljerte bilder. Vårt hovedfokus er kvalitet slik at kunden blir fornøyd.
Våre kameraer leveres av Hikvision – en ledende produsent innen kameraovervåkning med lang erfaring innen høykvalitets kameraer. Hikvisions byggekameraer er pålitelige og slitesterke, og vil overleve vær og vind, slik at du har timelapse hele året.

Trådløs eller kablet

Vi presenterer både trådløse byggekameraer og kablede overvåkningskameraer som del av vårt tilbud. Vårt primære anbefaling går til det kablede systemet på grunn av den kontinuerlige stabiliteten det gir både i nettverk og strømtilførsel.

Når du velger kablede kameraer, kan både strøm og datatransmisjon håndteres gjennom én enkelt kabel. Denne løsningen er mer pålitelig, og dersom Wi-Fi-nettverket skulle oppleve nedetid, vil kameraene likevel fortsette å fange opptak og produsere timelapser som vanlig.

 

Imponer kundene

Timelapsevideoer har mangfoldige bruksområder. De muliggjør å følge fremgang, holde ansatte og kolleger oppdatert, dokumentere utvikling, samt imponere kunder. Denne imponerende formen for dokumentasjon gir en tydelig visuell fremstilling av prosjektets utvikling, og mot slutten gir den muligheten til å reflektere over prosjektets fremgang.

Timelapsekamera.no tilbyr komplette timelapsevideoer som spenner fra prosjektets begynnelse, slik at du kan presentere hele fremdriften. Vi leverer også timelapsevideoer som dekker de siste 7 dagene, slik at du kan vise den mest nylige fremgangen.

Videre, ved å inkludere live-bilder, gir vi deg enkel tilgang til området uten behov for fysisk tilstedeværelse. Dette frigjør tid til andre oppgaver og bidrar til økt prosjekteffektivitet.

Sjekk ut Timelapse fra Fornebubanen her

Fornebubanen

Etaten Fornebubanen i Oslo kommune har fått montert Time Lapse kameraer fra Timelapsekamera.no ved flere av anleggsområdene der vi bygger nye T-banestasjoner. Kameraene lar oss, og publikum for øvrig, følge med på byggeprosessen. Kameraene er mye brukt av våre egne medarbeidere og vi er fornøyd med hvordan bilder fra kameraene publiseres på egne nettsider. Montør fra Timelapsekamera.no er alltid løsningsorient, kameraene har levert gode bilder jevnt og support fra Timelapsekamera.no er alltid tilgjengelig og rask.

-Andreas Faye-Schjøll, Fornebubanen

Scroll to Top