Hvorfor velge oss?

Timelapsekamera.no er eid av Pro Tech AS, som har drevet i over 20 år med kameraovervåkning og sikkerhet. Vi er spesialister på kamera og timelapse, og leverer kun det beste fra Hikvision, den
ledende produsenten av kameraovervåkning og overvåkningssystemer. Vi leverer også
timelapsekamera; overvåkingskameraer laget spesielt for timelapse. Pro Tech AS og våre undersider,
timelapsekamera.no og spyshop.no, leverer Hikvision-systemer med flere fornøyde kunder. Både
private og bedrifter har hatt gode opplevelser med kameraene.

ERFARING

Pro Tech AS har bred erfaring med montasje og rask, effektiv support takket være eget varelager. Vi har alltid kameraene klare på lager, og tilgjengelighet er avgjørende for sikkerhet. Våre egne teknikere og montører er alltid tilgjengelige for deg, sikrer grundig dokumentasjon og løser raskt eventuelle problemer.

Vi er ikke bare eksperter på kameraovervåkning, men også på timelapse-nettsider. Våre erfarne teknikere tar seg av feilsøking og vedlikehold, slik at alt fungerer sømløst. Montørene og sjefsteknikeren har spesialkompetanse på Hikvisions kameraløsninger.

Ved å velge vår timelapsenettside ordner vi alt automatisk etter oppsettet, fra bildeopplasting til integrering av bilder og timelapsevideoer på en sentral nettside for prosjektet ditt. Vårt servicemindede team er alltid klare til å hjelpe deg ved behov.

MONTERING

Under montering vil vi dokumentere alt, slik at alle parter har full kontroll over anlegget. Grundig dokumentasjon er ikke lovpålagt for svakstrøm og kameraovervåkning, men vi liker å være grundige, ikke bare for å forsikre oss at alt er i orden, men også for å gjøre det enklere for oss å fikse om noe går galt. Ingen er perfekte, derfor er god dokumentasjon nyttig, uansett hva som blir gjort.

 

PRO TECH I DAG

Pro Tech AS har eksistert i 20 år og du trenger ikke å være redd for at vi plutselig skal forsvinne; vi har kommet for å bli. Alt bestilt gjennom Pro Techs nettsteder behandles konfidensielt og vi forsikrer deg om at du får det du bestiller. Skulle du likevel være misfornøyd med oss, stiller vi oss på topp for å sørge for at du blir fornøyd.

 
 
 

Noen av våre kunder

Fornebubanen

Etaten Fornebubanen i Oslo kommune har fått montert Time Lapse kameraer fra Timelapsekamera.no ved flere av anleggsområdene der vi bygger nye T-banestasjoner. Kameraene lar oss, og publikum for øvrig, følge med på byggeprosessen. Kameraene er mye brukt av våre egne medarbeidere og vi er fornøyd med hvordan bilder fra kameraene publiseres på egne nettsider. Montør fra Timelapsekamera.no er alltid løsningsorient, kameraene har levert gode bilder jevnt og support fra Timelapsekamera.no er alltid tilgjengelig og rask.

-Andreas Faye-Schjøll, Fornebubanen

Scroll to Top