Telefon: 22 22 11 11 | Åpningstider: 10-18 (17)


Timelapsekamera brukes ofte til å fange endringer over tid. Kamera på byggeplass kan brukes til å lage en flott timelapse som viser fremdriften på byggeprosjektet over tid.

Timelapsekamera.no og Pro Tech AS benytter seg av kameraer av høy kvalitet fra Hikvision, som ikke bare gir fenomenal overvåkning, men som også gir fantastiske timelapser. Våre kameraer leveres med 4K-kvalitet som er noe av det beste på markedet.

Ved å velge Timelapsekamera.no for timelapsekamera på byggeplass vil du få alt du trenger for å skaffe en timelapse som vil imponere. Du får en nettside som du kan lett dele med andre, som inkluderer et høyoppløselig bilde som oppdaterer seg hvert 10. minutt, samt timelapsevideoer fra hele prosjektet. På denne måten kan du ikke bare vise frem en imponerende timelapse, du kan også referere til 4K-bilder fra hele prosessen.

Fordelen med å ha timelapse kamera er at du enkelt kan vise fremdrift, noe som vil imponere prosjektleder, investorer og kunder. Timelapse kamera for byggeplass er en solid invistering.

Bestill timelapsekamera fra oss ved å ringe oss på telefon 22 22 11 11, ved å sende epost til post@timelapsekamera.no eller ved å bruke vårt kontaktskjema.