Telefon: 22 22 11 11 | Åpningstider: 10-18 (17)


Et byggeprosjekt er stort og varer lenge. Det er svært lurt å ha kameraovervåkning på byggeplass i tilfelle noe skjer, som uvedkommende som tar seg inn for å stjele, eller barn som bare vil leke. Det kan også være lurt å få inn timelapse på byggeplassen. En timelapse vil styrke troverdigheten din og vise progresjonen på prosjektet. En god timelapse vil imponere kunden og øke kredibiliteten din som en troverdig leverandør.

Spar tid og penger

Å lage en timelapse-video for byggeprosjektet kan være tidkrevende og kostbart. Derfor har vi i Timelapsekamera.no kommet med en rimelig løsning som vil spare både tid og penger. Timelapsekamera.no er eid av Pro Tech AS, som har drevet med kameraovervåkning og byggekamera i 20 år. Vi leverer overvåkningskameraer av høy kvalitet – klar til bruk for timelapse. Dette betyr at du kan slappe av mens vi setter opp din timelapse nettside. Byggekameraet har en oppløsning på 4K – 3840 x 2160 – høy oppløsning gir skarpe, klare og detaljerte bilder. Vi har hovedfokus på kvalitet, slik at kunden alltid blir fornøyd. Våre byggekameraer leveres av Hikvision – en ledende produsent innen kameraovervåkning med lang erfaring innen høykvalitets kameraer. Hikvisions byggekameraer er pålitelige og slitesterke, og vil overleve vær og vind, slik at du kan ha timelapse hele året.

Trådløs eller kablet

Vi kan tilby både trådløse byggekameraer og overvåkningskamera med kabel. I hovedsak anbefaler vi kablet kamera, men trådløse timelapsekameraer har sine fordeler også. Med trådløse kameraer har du mulighet til å ha enkeltstående byggekameraer som du kan aksessere via Wi-Fi. Ulempen med trådløse kameraer er at de er mindre stabile, og ikke like sikre. Byggekameraene i seg selv har begrenset rekkevidde på Wi-Fi, og nettverket er utsatt for jamming. Dersom WiFi-signalet skulle bli blokkert, eller at ruteren slutter å fungere, vil ikke du lenger ha noen form for timelapse. Kameraet må uansett ha tilgang til strøm, noe som kan tilføres via en nettverkskabel.

Dersom du har kameraer som er kablet, vil du kunne tilføre strøm og overføre data på en og samme kabel. Dette er en sikrere løsning, samt at dersom WiFi-nettverket skulle gå ned, vil kameraene fortsette å filme og lage timelapser som normalt.

Imponer kundene

Timelapse-video er en svært imponerende måte å dokumentere fremgang på. Nær slutten av prosjektet er det kult å kunne se hvor lang man har kommet og hvordan prosjektet har utviklet seg. Timelapsekamera.no kan levere timelapsevideo helt fra begynnelsen av prosjektet, slik at du kan vise frem hele fremgangen til prosjektet. Vi leverer også timelapse fra de siste 7 dagene, slik at du også kan vise fremgang fra de siste dagene.

På toppen av dette, vil du også få live-bilder, slik at du lett kan følge med på området uten at du trenger å reise bort. Dette gir deg mer tid til å fokusere på andre ting, slik at prosjektet blir mer effektivt. 

Følg med på byggeprosjektet med bildearkiv

Har du behov for å se bilder fra byggeplassen fra en tidligere dato, kan vi også tilby bildearkiv, hvor du kan bla gjennom alle bildene som har blitt tatt siden prosjektets start. Du slipper å måtte se gjennom timevis med klipp fra opptakeren – du har alt du trenger på nettsiden!

Timelapse for byggeplass er desidert en suveren måte å dokumentere byggeprosessen samtidig som du vil spare tid på reiser.

Timelapsekamera.no består av et kompetent team som vil sørge for at alt går på skinner. Vår IT-avdeling, bestående av vår tekniker Are og vår administrator Ruben, vil sørge for at du får en timelapse-nettside du er fornøyd med. Skulle du ha noen problemer eller ønsker du å endre på noe, kan du kontakte oss og vi vil ordne opp i dette med en gang.

Ønsker du å bestille timelapse for byggeplass, ta kontakt med oss på telefon eller på epost for pristilbud.

Telefon: 22 22 11 11
Epost: post@timelapsekamera.no