Telefon: 22 22 11 11 | Åpningstider: 10-18 (17)


Løsningen består av en nettside som er tilkoblet din kameraløsning. Vi henter automatisk bilder fra kameraet og lagrer dem på vår server. Bildene brukes til å lage timelapse-video samt å vise et stort bilde på nettsiden. Har du valgt å ha bildearkiv vil bildene også lagres her.

Med vår timelapsekamera-løsning kan du velge mellom å ha en åpen side og en passordbeskyttet side, og det er mulig å passordbeskytte deler av siden. Både åpen side og passordbeskyttet side har fordeler og ulemper.

Åpen side eller passordbeskyttet side?

Fordeler med en åpen side er at du slipper å huske innloggingsdetaljer når du skal aksessere siden, og du slipper å dele passord eller ha flere innlogginger om du skal dele siden videre.

Fordeler med en passordbeskyttet side er at du beskytter innholdet mot uvedkommende. Ønsker du å ha en timelapse-side som bare kan aksesseres internt kan dette være en god løsning. Alternativt går det også an å sørge for at kun visse IP-adresser kan koble seg til siden.

Passordbeskyttelse

Det er også mulig å passordbeskytte deler av siden. Du vil da få en nettside uten passordbeskyttelse med det du ønsker at andre skal få tilgang til, samt en separat, passordbeskyttet, side som inneholder alt du har bestilt.

Ønsker du å endre småting på nettsiden, som overskrift, kan vi gjøre dette uten tillegg i prisen. Større endringer vil medføre et tillegg.

Tilpasset design

Vi kan endre alt med timelapse-siden, slik at du får en side som passer deg best. Du kan forespørre endringer slik at siden passer mer inn med ditt formspråk, enten det er fonter, ekstra bilder, farger eller linker til dine sider. Du kan også forespørre spesifikk tekst som du ønsker på siden. Alt gjøres i bestillingsprossessen. Vårt mål er å gjøre deg så fornøyd som mulig, og vi strekker oss for at du får en timelapse-side som passer deg best.

Vilkår

Ved å bestille timelapse-løsning med nettside fra Timelapsekamera.no vil vi ha tilgang til nettsiden og innholdet. Vi er underlagt taushetsplikt og vil ikke dele informasjon eller bilder med andre. Med passordbeskyttede og IP-blokkerte sider vil vi også kunne ha tilgang til nettsiden. Dette er for å sørge for at alt fungerer som normalt og for å kunne gi tilstrekkelig support. Ved passordbeskyttelse behøver vi tilgang til brukernavn og passord for å sette opp beskyttelsen. Dette vil holdes konfidensielt og vil ikke deles med andre. Ved glemt passord kan vi oppdatere passordet kostnadsfritt. Vi oppgir ikke eksisterende passord. Om ønskelig kan vi også generere et passord for deg. Det er kundens ansvar å oppbevare passordet på en sikker måte. Passordet nullstilles av nettadministrator.

Har du noen spørsmål kan du kontakte oss på epost post@timelapsekamera.no eller ringe oss på telefon 22 22 11 11. Opplever du problemer med nettsiden kan du kontakte nettadministrator på epost ruben@timelapsekamera.no eller ringe 22 22 11 11.