Telefon: 22 22 11 11 | Åpningstider: 10-18 (17)


Timelapsekamera.no er eid av Pro Tech AS, som har drevet i over 20 år med kameraovervåkning og sikkerhet. Vi er spesialister på kamera og timelapse, og leverer kun det beste fra Hikvision, den ledende produsenten av kameraovervåkning og overvåkningssystemer. Vi leverer også timelapsekamera; overvåkingskameraer laget spesielt for timelapse. Pro Tech AS og våre undersider, timelapsekamera.no og spyshop.no, leverer Hikvision-systemer med flere fornøyde kunder. Både private og bedrifter har hatt gode opplevelser med kameraene.

Erfaring

Pro Tech AS har også masse erfaring med montering. Med eget varelager kan vi tilby kjapp og effektiv support, og du trenger ikke å vente på at vi skal motta kameraer; vi har dem allerede på lager. Å ha varene tilgjengelig hele tiden er alfa omega når det kommer til sikkerhet. Våre teknikere og montører er også ansatt hos oss og er ikke leid inn, slik at du alltid vet hvem du skal henvende deg til, og sørger for at dokumentasjonen er god og nøyaktig. Skulle et problem oppstå, kan vi fort finne ut av hvor problemet har oppstått og kan fikse dette fort.

Problemløsningen gjelder ikke bare for kameraovervåkning, med timelapse-nettsiden vil vi også kunne feilsøke og fikse problemer. Vi har egne teknikere som sørger for at alt kjører som det skal, og fikser opp i problemer om de oppstår. Teknikerne har god erfaring i feltet sitt, og vet hva de skal se etter, slik at support og feilsøking vil være effektiv.

Både montørene og sjefsteknikeren er eksperter på kameraovervåkning og har stor kunnskap innen Hikvisions kameraløsninger. Ved å bestille timelapsenettsiden vil vi sette opp systemet slik at vi får inn bilder for opplasting. Vi ordner det slik at alt skjer automatisk etter oppsett, slik at du ikke trenger å tenke på å måtte sende inn bilder. Vi integrerer bilder og timelapsevideoer inn i nettsiden, slik at du vil ha en sentral plass for ditt prosjekt. Med serviceinnstilte ansatte vil du lett kunne kontakte oss om du har problemer.

Montering

Under montering vil vi dokumentere alt, slik at både kunden og vi har full kontroll over anlegget. Grundig dokumentasjon er ikke lovpålagt for svakstrøm og kameraovervåkning, men vi liker å være grundige, ikke bare for å forsikre oss at ingenting går galt, men også for å gjøre det enklere for oss å fikse om noe går galt. Ingen mennesker er perfekte, og vi gjør masse feil og glemmer mye. Derfor er god dokumentasjon nyttig, uansett hva som blir gjort.

Pro Tech AS i dag

Pro Tech AS har eksistert i 20 år og har sterk økonomi. Du trenger ikke å være redd for at vi plutselig skal forsvinne; vi har kommet for å bli. Alt bestilt gjennom Pro Techs nettsteder behandles konfidensielt og vi forsikrer deg om at du får det du bestiller. Skulle du likevel være misfornøyd med oss, stiller vi oss på topp for å sørge for at du blir fornøyd.