Telefon: 22 22 11 11 | Åpningstider: 10-18 (17)

De fleste som driver med byggeprosjekter har et overvåkningsanlegg på stedet. Dette er veldig lurt å ha for å øke sikkerheten. Byggeplasser er særlig utsatte plasser for tyveri. Timelapse-løsninger bruker overvåkingskameraene for å lage en progresjonvideo av byggeprosjektet – perfekt for å vise fremgang.

Enten det er for å vise fremgang, for å vise kunder og investorer hvordan dere jobber eller for å følge med på prosjektet er timelapse en fantastisk måte å få flere timer eller dager inn i en video på et par minutter.

Timelapse er den beste måten å vise frem et byggeprosjekt på ettersom du har masse bilder over lang tid som vises i en kort video, slik at du slipper å bla gjennom tusenvis av bilder for å vise progresjon. Med lange byggeprosjekter har du også mye dødtid, tid hvor ingenting skjer. Dette er for eksempel på natten eller på helligdager. Med timelapse er det enkelt å fjerne disse delene eller la timer med nattero passere på bare noen få sekunder.

Spar tid og penger

For de fleste er tid penger, og jo mer tid brukt på å se gjennom bilder og lange videoer får du mindre tid å bruke på det som du heller vil gjøre. Med timelapse får du sett timer eller dager med progresjon på bare noen minutter. Dette sparer masse tid samtidig som du får se statusen på byggeprosjektet og hvordan det har endret seg over tid.

Endringer over tid ser også mer imponerende enn en endring over 10 minutter for kunder. Å gi dem mulighet til å se hvordan dere jobber vil gi dere flere kunder. Investorer vil også sette pris på timelapse, ettersom de lett kan se at de har gjort en god investering. Samtidig slipper de å bruke masse tid på å se gjennom video.

Overvåkningskamera er viktig

Overvåkningskamera er også veldig viktig å ha, og vil spare masse tid og penger. Du vil kunne få varsel om noen uvedkommende beveger seg inn på området, enten om det er barn som bare vil leke, eller om det er noen som ønsker å “låne” med seg ting.

Du vil slippe å bruke tid og penger på å reise ut til stedet for å passe på; du får kontroll på stedet uansett hvor du er. Dette øker produktiviteten og sparer tid og penger. Overvåkingskamera har også en preventiv effekt. Det er mye mindre folk som vil stjele fra en plass hvor de ser det er overvåkning.

Ingen kamera? Vi monterer!

Har du ikke et overvåkningssystem fra før av kan vi hjelpe deg med dette også. Timelapsekamera.no drives av Pro Tech AS, en av Norges ledende leverandører av kameraovervåkning og sikkerhet. Med Østlandet som kjerneområde har vi mange fornøyde kunder både på Østlandet og andre plasser i landet, deriblant Bergen og Trondheim. Uansett hvor det skulle være, vil vi kunne montere, og gjennom timelapsekamera.no vil du også få muligheten til å få en nettside hvor du får timelapsevideoer, bilder fra stedet og et bildearkiv, slik at du slipper å bruke opptakeren for å se gjennom bildene.